Subscriu-te

RSS Feed (xml)

Powered By

Powered by Blogger

diumenge, 9 de gener del 2011

Google Body Browser

Amb la mateixa tecnologia de l'estudi en diferents capes i l'ús dels mateixos conceptes del Google Maps, del qual ja hem parlat anteriorment, en diferents ocasions, incloent-hi: Google Earth aceànic o Google Sky, ens arriba: Google Body Browser, una aplicació, ara per ara en proves, per a la navegació dins del cos humà que té per objecte l'estudi de l'anatomia humana en 3D: ossos, músculs, articulacions o qualsevol aparell o sistema humà és possible de ser visualitzat amb aquesta nova aplicació de Google.

La novetat de l'aplicació i l'utilització del desenvolupador de gràfics en 3D: WebGL, per la qual cosa no necessita de cap plugin és per això que cal utilitzar navegadors com ara el Google Chrome 8 ó 9 (la versió estable més recent) o el Firefox 4 (beta), activant l'opció de WebGL.

La visualització ens recorda a Visible Body el model en 3D del cos humà més complet que hem vingut utilitzant fins ara que inclou més de 1700 estructures anatòmiques, entre òrgans, aparells i sistemes del cos humà i que, així mateix utilitza el sistema de capes de Google maps.

També cal recordar que, al 2008, quan va aparèxer, només es podia utilitzar amb el control ActiveX que tenia Internet Explorer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...